Jouw nieuwe studentenleven begint hier.

Op kot in Antwerpen: een onvergetelijke tijd en een mijlpaal waar je nog jaren met een glimlach aan terugdenkt. Comfort, veiligheid en betaalbaarheid zijn sleutelwoorden die jouw studententijd nóg beter maken.

pexels-george-milton-7034444

Scaldis, Lexpres en LNS60: moderne studentenkamers in het hartje van Antwerpen

In het hartje van Antwerpen vind je de perfecte uitvalsbasis als student in Antwerpen! 

Voel je je goed in een klein studentenhuis of kom je eerder tot leven in een grotere studentengemeenschap? Wij hebben verschillende opties voor jou omdat elke student anders is. Elk van onze studentenhuizen heeft dan ook een eigen karakter. Aan jou de keuze!

Scaldis Studentenkamers

Scaldis Student Homes (in de volksmond ook wel “Den Borze” genoemd) is een modern complex met 119 studentenkamers dat op een steenworp van de Grote Markt ligt.

Het is de perfecte uitvalsbasis voor elke student. De ruime, comfortabele kamers zijn uitgerust met een kwalitatief, hoogstaand en modern interieur. Elke kamer beschikt over een privé-badkamer met inloopdouche, toilet en badkamermeubel.

over ons featured image

Slapen-koken-chillen en wassen: alles onder één dak

Koken

Keuken foto 2
Als student zal je ook je eigen potje moeten koken. Op de benedenverdieping zijn maar liefst 6 luxe kookeilanden ingericht met alle moderne voorzieningen. In de zomer kan je je zelf gemaakt potje opeten in het zonnetje op één van de verschillende terrassen die het gebouw rijk is.

Ontspannen

Elke student heeft nood aan ontspanning en daar hebben we ook aan gedacht. In de recreatieruimte kan je ping pong spelen of gewoon relaxen in één van de zitzakken. Heb je een dringend wasje te doen dat niet kan wachten tot je thuis bent dan kan je dat doen in de wasruimte achter de recreatieruimte.
recreatieruimte foto 2

Wassen

waskot foto 1
Je deelt het gebouw bovendien enkel met studenten. De ideale manier dus om nieuwe mensen te leren kennen en om van gedachten te wisselen over je studies.

Lexpres Studentenkamers

Lexpres Studenten is het kleinere broertje van Scaldis. Je vindt het studentenhuis eveneens in het centrum van Antwerpen, het biedt plaats aan 20 studenten. 

Sommige kamers hebben een kitchenette en delen de badkamer op de gang. Andere studentenkamers hebben dan weer een douchecel met lavabo in de kamer en delen de keuken op de gang. De wc is altijd gemeenschappelijk en deze vind je op elke verdieping terug. 

Het pand ligt vlakbij de Paardenmarkt en de Stadswaag waar voor studenten altijd wat te beleven valt.

Maak van Lexpres je nieuwe thuis in Antwerpen!

Lexpres gevel
LNS60 over ons featured image
LNS60 ligt in de Lange Nieuwstraat 60, op een steenworp van de Grote Markt en de Groenplaats en is de perfecte uitvalsbasis voor elke student.

LNS60 Studentenkamers

LNS60 is een charmant herenhuis in het centrum van Antwerpen met 13 gezellige, ruime studentenkamers en 3 appartementen.

Het gebouw beschikt over 4 keukens en 4 badkamers, zodat je deze slechts met een klein aantal studenten deelt. Er zijn ook 4 toiletten. De indeling van het huis en de gemeenschappelijke delen zorgen ervoor dat de studenten het gevoel hebben dat ze met een aantal vrienden in één groot huis wonen. 

De appartementen maken geen gebruik van de gemeenschappelijke keukens of badkamers. 

Bij het binnenkomen van het gebouw is er een ruimte op de gelijkvloers waar je je fiets veilig kan weg zetten.

Strategisch gelegen voor studie én plezier

Scaldis Student Homes, Lexpres en LNS60 vind je terug in het centrum van Antwerpen. 

Scaldis vind je op de hoek van Kipdorp met Borzestraat met de centrale ingang in de Borzestraat 10 en de ingang van de fietsenstalling via Kipdorp.

Lexpres ligt aan de Falconrui, op een boogscheut van het MAS.

LNS60 ligt in de Lange Nieuwstraat 60, op een steenworp van de Grote Markt en de Groenplaats en is de perfecte uitvalsbasis voor elke student.

Van deze studentenhuizen ben je op een boogscheut verwijderd van de meeste campussen van Plantijn en Artesis Hogeschool (AP), Universiteit Antwerpen (UA), Karel De Grote Hogeschool (KDG).

Je hoeft ook niet ver te wandelen of je zit in één van de vele gezellige cafeetjes op de Grote Markt, Ossenmarkt, Stadswaag of één van de vele populaire ontmoetingsplaatsen die de stad rijk is.

pexels-fox-1595391

Maak van Scaldis, Lexpres of LNS60 je nieuwe thuis.

Ben je klaar om de studentenkamers te verkennen en jouw plek te vinden in het bruisende Antwerpen? Duik dieper in de mogelijkheden en ontdek hoe Scaldis, Lexpres of LNS60 jouw nieuwe thuis kan worden.

Scroll naar boven