VM38 kamer GLV

Er zijn 2 kamers op de gelijkvloers: 001 en 002. Dit zijn mooie lichte kamers met een eigen badkamer met douche en lavabo. Je deelt het toilet op de gang.

De kamer wordt voorzien van een bed met lattenbodem en matras, een nachtkastje, bureau met bureaustoel, kleerkast en dressboy.

Je deelt de gemeenschappelijke keuken met 5 andere studenten en er is ook nog een ontspanningsruimte met een tv en zitzakken.

Oppervlakte
11 m²
tot 14 m²
Huurprijs
€ 600 per maand
Vaste kosten
€ 100 per maand
Huurperiode
12 maanden vanaf 1 september
Beschikbaar?
Ja

Faciliteiten op de kamer zelf

icon-bed
Bed met lattenbodem en matras
icon-bureau
Bureau met bureaustoel
icon-kleerkast
Dressboy
icon-kleerkast
Kleerkast
icon-bed
Nachtkastje
icon-prive-douche
Privé douche en lavabo
icon-wifi
Wifi

Gemeenschappelijk

icon-keuken
Keuken
icon-recreatieruimte
Recreatieruimte
Vraag meer informatie over dit kamertype:

Bezichtiging na afspraak

Heb je interesse in een kamer, stuur ons dan een bericht via het contactformulier hierboven. Van zodra we zicht hebben op de kamers die vrijkomen laten we het je weten en plannen we een bezichtiging in.

Gezellig koken in de gemeenschappelijke keuken

Bereid je maaltijd solo of met medestudenten, en eet waar jij wilt: gezellig in de keuken of chill op je kamer. Zelf afwassen hoort erbij, maar hey, dat kan gewoon ter plekke en deze keuken beschikt zelfs over een afwasmachine om het je nog gemakkelijker te maken.

Jouw chill & study spot:
de recreatieruimte

Ontspannen, studeren, of even chillen? Onze recreatieruimte is jouw go-to plek! Nestel je in een zitzak met een boek, babbel met vrienden of focus op je studies in een chill alternatief voor je kamer.

Scroll naar boven